Heitjad saavad veekeskuse platsil rahus edasi treenida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mina platsist ilmajäämist ei karda, sest linn lubas heitjatele väljakut juba 2005. aastal,» teatas kavalalt naeratades aastakümneid Viljandis heitjaid treeninud Tiit Aru (vasakul) ja lisas, et kümne aastaga pole midagi tehtud. Küsimusele, kas ta arvab, et veekeskus sünnib sama kiirusega kui heitjate väljak, vastas Aru teise naeratusega. Fotol on heiteringis Eesti parim naisjuunior Kelly Heinpõld ning koos Tiit Aruga teeb soojendusharjutust veteran Päivo Nõmmik.
«Mina platsist ilmajäämist ei karda, sest linn lubas heitjatele väljakut juba 2005. aastal,» teatas kavalalt naeratades aastakümneid Viljandis heitjaid treeninud Tiit Aru (vasakul) ja lisas, et kümne aastaga pole midagi tehtud. Küsimusele, kas ta arvab, et veekeskus sünnib sama kiirusega kui heitjate väljak, vastas Aru teise naeratusega. Fotol on heiteringis Eesti parim naisjuunior Kelly Heinpõld ning koos Tiit Aruga teeb soojendusharjutust veteran Päivo Nõmmik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui linnapea suvel Viljandi ranna kõrval vasaraheitjate väljakul kõndis ja temaga kaasas olev seltskond midagi mõõtma asus, võpatas samas treeniv Kati Ojaloo: «Kas nüüd võetakse plats käest ära ja hakatakse veekeskust rajama?»

Naiste seas Eesti parim vasaraheitja Kati Ojaloo on treeningplatsi kadumist kartnud pikka aega, aga nagu selgub asjaajamise praegusest seisust, pole tal lähiajal põhjust selle pärast muretseda.

Viimane avalik tegu, mida linnajuhid spaahotelli kavandamiseks tegid, oli tänavu jaanuaris, kui linnarahvas kutsuti kokku ja selgitati, mida tahetakse üldse planeerima hakata. Plaanid on praegu lahtised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles