Tääksis esineb Mahavok

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahavok mängib Tääksi vabaõhulaval instrumentaalpalu plaatidelt «Meridiaanid» ja «Galaktikad» ning valmivalt albumilt, sekka esitab tuntumaid laule solist Anet Vaikmaa.
Mahavok mängib Tääksi vabaõhulaval instrumentaalpalu plaatidelt «Meridiaanid» ja «Galaktikad» ning valmivalt albumilt, sekka esitab tuntumaid laule solist Anet Vaikmaa. Foto: Kristjan Teedemaa

Täna kell 20 astub Tääksi veski vabaõhulavale legendaarne ansambel Mahavok eesotsas Heini Vaikmaaga, kes on viimastel aastatel kirjutanud põhiliselt avara kõlapildiga instrumentaalmuusikat.

Kuulajate rõõmuks esitab popmuusika kullafondi kuuluvaid Mahavoki laule Anet Vaikmaa. Esimest korda täitub Tääksi veski lava videoinstallatsioonidega, mis õhtuhämaruse saabudes toetavad meloodilisi ettekujutusi kaugete galaktikate tähesärast. «Galaktikad» on ühtlasi Mahavoki eelmise heliplaadi nimilugu.

Heini Vaikmaa sõnul töötatakse praegu uue materjaliga põhiliselt stuudios ning avalikkuse ette astutakse harva. Album uue muusikaga on valmimas ning kogumik «Galaktikad 2» peaks veel käesoleval aastal kuulajateni jõudma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles