Fellin astub homme kodus tähtsasse lahingusse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noormehed on JK Fellini koosseisus juba mitu aastat kaasa teinud Eesti rahvajalgpalli liigas ja teist aastat järjest jõudsid nad play-off-mängudele. Homme kell 20 kohtub JK Fellin Viljandi kunstmuruväljakul Ida-Virumaa FC Molycorp Silmetiga.
Viljandi noormehed on JK Fellini koosseisus juba mitu aastat kaasa teinud Eesti rahvajalgpalli liigas ja teist aastat järjest jõudsid nad play-off-mängudele. Homme kell 20 kohtub JK Fellin Viljandi kunstmuruväljakul Ida-Virumaa FC Molycorp Silmetiga. Foto: Erakogu

Viljandi jalgpallihuvilisi noormehi koondav klubi Fellin ootab pühapäeval kõiki kaaslinlasi ja sõpru endale pöialt hoidma, sest tal seisab ees üks hooaja olulisemaid kohtumisi.

Neljandat aastat tegutsev klubi, mis 2014. aastast on kandnud nime JK Fellin, mängib homme kell 20 linnastaadioni kunstmuruväljakul Eesti rahvaliiga A-taseme turniiri esimeses play-off-ringis meeskonnaga FC Molycorp Silmet.

Rahvaliiga A-taseme turniiril on võistkonnad jagatud kaheksasse gruppi ja põhiturniiri järel jätkavad kõigi gruppide kolm edukamat play-off-süsteemis. JK Fellin, kes kuulus Järve gruppi, lõpetas seal Viiratsi SK ees kolmandana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles