Sama auto sõitis ühe nädala jooksul teist korda kraavi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval Kõo vallas kraavi sattunud BMW istus täna hommikul kinni ühes Kolga-Jaani kraavis.
Kolmapäeval Kõo vallas kraavi sattunud BMW istus täna hommikul kinni ühes Kolga-Jaani kraavis. Foto: Erakogu

BMW, mis paar ööd tagasi Kõo vallas Kirivere kooli juures kraavi sõitis, tegi sama ööl vastu reedet Kolga-Jaanis Luha tänaval. Auto omanik, 25-aastane Sven väitis aga politseile, et täna öösel oli auto temalt varastatud

Kolga-Jaani inimeste sõnul on Sven viimase nädala vältel alevi tänavatel ja platsidel tegelnud driftimisega. Ööl vastu tänast tegi see auto kella 1 ajal taas trikke ning lõpetas Luha tänaval sügavas kraavis. Kell 1.15 sai politsei teate, et Kolga-Jaanist on varastatud sõiduauto BMW, mille süütevõtmed olid olnud ühes Luha tänava korteris.

Patrull leidis auto 100 meetri kaugusel kraavist. Omanik rääkis politseinikele, et korteris, kus ta öösel oli, käis läbi suur hulk tema tuttavaid, kes kõik võisid võtta võtmed ja auto. Et kraavis olnud auto liiklust ei seganud, lubas omanik selle hommikul ise sealt välja tõmmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles