Juunior rullitas taskusse kaks kulda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallast pärit Seila Peek võitis pühapäevast esmaspäevani peetud Eesti rullsuusatamise meistrivõistlustel nii sprindis kui kümne kilomeetri sõidus ühisstardist kuldmedali.
Tarvastu vallast pärit Seila Peek võitis pühapäevast esmaspäevani peetud Eesti rullsuusatamise meistrivõistlustel nii sprindis kui kümne kilomeetri sõidus ühisstardist kuldmedali. Foto: Erakogu

Viljandimaa neiu Seila Peek teenis murdmaasuusatajate suvehooaja kaks magusat medalit: ta võitis Otepääl peetud Eesti rullsuusatamise meistrivõistlustel nii juunioride klassi sprindi kui ühisstardist sõidu.

«Muidugi olen ma väga õnnelik,» teatas Eesti spordiseltsi Põhjakotkas Viljandi liige uhkelt ning tunnistas, et tunneb eriti suurt heameelt just sprindivõistluse kuldmedali üle.

Peek nentis, et konkurents polnud küll ülemäära tihe, ent see tema rõõmu ei kahanda. «Minu suurim rivaal Anette Veerpalu oli rajal ja teda suutsin ma edestada. Ega naisjuuniore talvelgi väga palju rohkem võistle,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles