Paariskahene lõpetas viiendana

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kuslap (ees) ja Sten-Erik Andreson maailmameistrivõistlustel tugevamasse poolfinaali ei jõudnud.
Kaur Kuslap (ees) ja Sten-Erik Andreson maailmameistrivõistlustel tugevamasse poolfinaali ei jõudnud. Foto: Liis Treimann

Sõudmise maailmameistrivõistlustel meeste paariskahesel paadil osalevad Kaur Kuslap ja Sten-Erik Anderson pidid neljapäeval peetud veerandfinaalsõidus leppima viienda kohaga. Eesti paat jätkab nüüd reedel peetavas C- ja D-finaliste sõeluvas poolfinaalis.

Tandem Andreson ja Kuslap hoidsid kogu oma veerandfinaalsõidu viiendat positsiooni ning sellel kohal ka hispaanlaste ees ajaga 6.36,61 lõpetati.

Sõidu võitis tulemusega 6.15,27 Prantsusmaa esindus Hugo Boucheron ja Matthieu Androdias, samuti pääsesid samast sõidust edasi poolfinaali norralased Jakob Nils Hoff ja Kjetil Borch, kes näitasid tulemust 6.16,12. Kolmas poolfinaalist oli selles veerandfinaalist ajaga 6.16,34 Suurbriatannia esindus John Collins ja Jonathan Walton.

Eesti meestest ligemale 12 sekundit eespool lõpetas neljandana taanlaste duo.

Viljandlane Kaur Kuslap ja pärnulane Sten-Erik Andreson teevad Prantsusmaal järgmise stardi homme pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles