Kraavi sõitnud mehel tuvastati joove, aga karistust ei järgne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva varahommikul oli sõiduauto BMW Kirivere kooli juures kraavis ja omal jõul sealt välja ei pääsenud.
Kolmapäeva varahommikul oli sõiduauto BMW Kirivere kooli juures kraavis ja omal jõul sealt välja ei pääsenud. Foto: Kenno Soo

Kolmapäeval kella 5 ajal sõitis Kõo vallas Kirivere kooli lähedal kraavi sõiduauto BMW, mille roolis olnud mehel tuvastas politsei paar tundi hiljem kerge joobe. Karistust aga ei järgne, sest mees väitis, et oli jooma hakanud pärast kraavi sattumist.

Kui politseinikud sündmuskohale jõudsid, oli 25-aastane mees oma BMW-ga kraavis olnud juba paar tundi ning ootas sõpru, kes ta sealt autoga välja aitaksid. Viga polnud saanud ei juht ega auto.

Mehel kästi alkomeetrisse puhuda ning tulemus näitas väikest joovet. Autojuht selgitas, et oli juba kaks tundi abilisi oodanud ja sel ajal alkoholi tarvitanud. Politsei pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul pole tagantjärele võimalik kontrollida, kas see väide tõele vastab, ning seetõttu kraavis seisnud auto juhile karistust ei järgne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles