Väikefestival enam ühele päevale ei mahu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal viisid Viljandi Music Walk kontserdid taaskasutuskeskusesse ja Kesklinna kooli hoovi.
Möödunud aastal viisid Viljandi Music Walk kontserdid taaskasutuskeskusesse ja Kesklinna kooli hoovi. Foto: Margus Haav

Tänavu kolmandat aastat korraldatav väikefestival «Viljandi Music Walk» kuulutas välja põhiprogrammi esinejad ja kontserdipaigad.

Esimest korda kahepäevaseks pikendatud festivali kontsertprogramm algab 18. septembri õhtul, kui Koidu seltsimaja teatrisaalis esineb San Francisco indi-ebänd Vetiver. Tänavu kuuenda stuudioalbumi avaldanud Vetiveri muusika on segu indie`st, popist ja soft-rokist. Vetiveri soojendab ja mängib pärast tantsuks teenekas indie-DJ-de tandem Nestor ja Morna.

Laupäeva, 19. septembri programm algab kell 14 tasuta kontserdiga Viljandi mõisa verandal ja pargis, kus astub üles Vaiko Eplik koos oma bändiga Eliit. Päev jätkub Viljandi nukuteatri miniatuurselt laval, kus annab kontsertetenduse Tartu impro-indie-bänd Kreatiivmootor.

Tänavuse arvatavasti viimased välikontserdid saavad veel samal päeval teoks järveäärsel tenniseväljakul, kus esinevad džässi, folki, biite ja vokaali miksiv Leikki ning vene keeles räppiv Gorõ Lana.

«Viljandi Music Walki» lõpupidu peetakse aga koos Ugalaga tolle ajutises peatuspaigas Pargi tänaval, kus teater avab oma hooaja ja esitleb uut maja. DJ-de, visuaalse programmi ja rändrestorani jaoks püstitakse Ugala kõrvale suur telk, kus on võimalik hea muusika, toidu ja seltskonnaga hommikuni pidutseda.

2013. aastal sündinud «Viljandi Music Walki» omapära on see, et esinejad ja kontserdipaigad ei kordu kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles