Kraavi sõitnud mehel tuvastati joove, aga karistust ei järgne

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Kolmapäeva hommikul kella 5 ajal sõitis Kõo vallas Kirivere kooli lähedal kraavi sõiduauto BMW, mille roolis olnud mehel tuvastas politsei paar tundi hiljem kerge joobe. Karistust aga ei järgne, sest mees väitis, et hakkas jooma pärast kraavi sattumist.

Kui politseinikud sündmuskohale jõudsid, oli 25-aastane mees oma BMWga kraavis olnud juba paar tundi ning ta ootas sõpru, kes ta sealt autoga välja aitaksid. Viga polnud saanud ei juht ega auto.

Mehel kästi ka alkomeetrisse puhuda ning tulemus näitas väikest joovet. Autojuhi selgitusel oli ta juba kaks tundi abilisi oodanud ja seepärast seal alkoholi tarvitanud. Politsei pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul pole sellise väite tõele mittevastavust tagantjärele võimalik kontrollida ning seetõttu kraavisõitnule karistust ei järgne.

Sündmuskohal käinud inimeste sõnul oli Kirivere kooli lähedal maanteel näha hulgaliselt musti rehvijälgi, mis viitavad sellele, et seal on öösel driftitud. Selline tegevus pole maanteel liiklusseaduse järgi lubatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles