Uus kaup ähvardas Sahtli sisu rikkuda

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaskasutuskeskus Sahtel on rajatud selleks, et kasutatud ülearused esemed jõuaksid inimesteni, kes neid endale tahavad. Kauplus pole koht soodsalt tellitud uue kauba kallimalt edasimüümiseks, aga just selliseid asju, nagu näitab klienditeenindaja Kerli Kiivit, on viimasel ajal poodi siginenud.
Taaskasutuskeskus Sahtel on rajatud selleks, et kasutatud ülearused esemed jõuaksid inimesteni, kes neid endale tahavad. Kauplus pole koht soodsalt tellitud uue kauba kallimalt edasimüümiseks, aga just selliseid asju, nagu näitab klienditeenindaja Kerli Kiivit, on viimasel ajal poodi siginenud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Taaskasutuskeskuse Sahtel kliendid on poe juhataja Eve Kavaku sõnul hakanud nurisema, sest kui varem leidsid nad kauplusest kasutatud rõivaste hulgast põnevaid ja odavaid firmatooteid, siis nüüd on võimust hakanud võtma uuena müüki pandud kunstmaterjalist papagoikirjud kleidid.

«Nii tekib olukord, kus kliendid ei tule enam meie poodi, sest oleme oma näo kaotanud,» lausus Kavak. Tema sõnul püüab keskus hoiduda teiseks turuks muutumast. «Eraisikud tellivad Seven Pointsist või Aliexpressist kümnes suuruses kleite, mida nad ilmselgelt ei osta oma tarbeks, ja toovad siis meie rendiboksi.»

Uus kaup loob ebaausust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles