President tunnustab noore ettevõtja preemia algatust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves
Toomas Hendrik Ilves Foto: Liis Treimann / Postimees

Täna kuulutasid Swedbank Eesti ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoda välja konkursi noore ettevõtja preemia väljaandmiseks. Preemiale suurusega 5 000 eurot oodatakse kandideerima kõiki kuni 30-aastasi Eesti ettevõtjaid. Preemia annab üle Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves 8. oktoobril ettevõtluskonkursi «Eesti parimad ettevõtted 2015» auhinnagalal.

«Usun sellesse, et ettevõtlikkus ja ettevõtlus on jõud, mis viivad elu Eestis edasi,» ütles president Toomas Hendrik Ilves preemia algatust tunnustades. «Näeme iga päev, kuidas just uue põlvkonna ettevõtjate mõtte- ja tegutsemisjulgus lahendab probleeme uuel viisil. Mitmekesisest, ärksast ja mõistagi sotsiaalselt vastutustundlikust ettevõtlusmaastikust võidavad kõik.»

Noore ettevõtja preemia on mõeldud kuni 30-aastasele Eesti ettevõtjale kohaliku ettevõtluse edendamise ja väljapaistva tegevuse eest. Oma kandidatuuri saavad 18. septembrini esitada ettevõtjad ise või nende ettevõtete töötajad, kliendid, aga ka erialaorganisatsioonid. Noore ettevõtja preemiat rahastab Swedbank Eesti.

Preemia kandidaatideks võib esitada Eestis registreeritud ettevõtte omanikke ja juhte, kes on paistnud silma oma ettevõtte hea käekäigu kindlustamisega ning kelle ettevõttel on silmapaistvad tulemused võrreldes sama sektori teiste ettevõtjatega ja seda tänu innovatsioonile tootes, teenuses või tehnoloogia kasutamises või klienditeeninduses ning kes juba ekspordib või kel on ekspordipotentsiaal.

Kandideerimiseks tuleb 18. septembriks saata digitaalselt allkirjastatuna e-posti aadressile konkurss@koda.ee täidetud ankeet ja motivatsioonikiri. Täpsemalt on nõuded kirjeldatud veebiaadressil koda.ee/noorettevotja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles