Objektijuhi puuduv tööaasta ajas Ugala remondi uppi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala hoone jääb veel mõneks ajaks tühjaks, sest esialgu sobivana tundunud ehitajaga ei saa lepingut sõlmida. Kui kaua läheb sobiva ehitaja leidmiseks aega, ei oska praegu keegi arvata.
Ugala hoone jääb veel mõneks ajaks tühjaks, sest esialgu sobivana tundunud ehitajaga ei saa lepingut sõlmida. Kui kaua läheb sobiva ehitaja leidmiseks aega, ei oska praegu keegi arvata. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Ugala teater ei saa sõlmida lepingut rahaliselt parima pakkumise teinud ehitusfirmaga, sest suure remondi objektijuhiks pakutud töötajal pole piisavalt pikka tööstaaži. 

Reedel langetatud ja esmaspäeval avalikustatud riigihangete vaidlustuskomisjoni otsusega eksisid Tallinna osaühing Bauschmidt ja Viljandi aktsiaselts VMT Ehitus ühist pakkumist tehes ühe nõude vastu. Nimelt on nende objektijuhil vajalikku tööstaaži seitse aastat, mitte kaheksa, nagu riigihanke konkursi nõuded ette näevad. 

Üks tööaasta osutus stipendiumiaastaks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles