Uhiuues majas alustas õppeaastat rekordarv õpilasi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile saabus Viljandi kutseõppekeskuse aktusele uut koolimaja avama Eesti president Toomas Hendrik Ilves (vasakul), kes kooli direktori Tarmo Looduse kõrval lõikas läbi lindi.
Eile saabus Viljandi kutseõppekeskuse aktusele uut koolimaja avama Eesti president Toomas Hendrik Ilves (vasakul), kes kooli direktori Tarmo Looduse kõrval lõikas läbi lindi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilse Viljandi kutseõppekeskuse kooliaasta avaaktusel avati ka kooli uus õppehoone. Teise kursuse elektrikute Martin Taburi ja Alvar Kovali sõnul annab uus ja kena maja põhjust taas kooli tulla ja aitab suvevaheaja lõpuga leppida.

«Tundub täiesti normaalne,» jäi Koval uut maja hinnates tagasihoidlikuks ja Tabur lisas, et eelmisel aastal sai ju vanas mõisas õpitud. Seda, et maja on ilus ja mugav, kinnitas ka Noarootsist Vana-Võitu kokaks õppima tulnud Moonika Pae.

Valmis aastaga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles