Nordi paadid tõid Inglismaalt tiitli ja medali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GT-30 klassi maailmameistrivõistlustel teenis Viljandi klubi Nord eestvedaja Aivar Kommisaar kaasmaalaste Sander Sarlini järel ja Jüri Jõulu ees hõbemedali.
GT-30 klassi maailmameistrivõistlustel teenis Viljandi klubi Nord eestvedaja Aivar Kommisaar kaasmaalaste Sander Sarlini järel ja Jüri Jõulu ees hõbemedali. Foto: Marko Saarm / Sakala

Inglismaal Nottinghami veespordikeskuses peetud suurvõistlus «Powerboat Grand Prix» oli Eesti sportlastele ülimalt edukas: GT-30 paadiklassi maailmameistrivõistlustel said nad kolmikvõidu. OSY-400 paadiklassis tuli Rasmus Haugasmägi kolmandat aastat järjest maailmameistriks ja GT-15 paadiklassis tuli Euroopa meistriks Stefan Arand.

Viljandi veemotoklubi Nord sõitjale Stefan Arandile oli võidetud kuldmedal sel hooajal juunioride tiitlivõistlustel juba kolmas. Varem on ta tulnud GT-15 paadiklassi maailmameistriks ning paadiklassi JT-250 Euroopa meistriks.

GT-30 klassi maailmameistrivõistlustel teenis Viljandi klubi Nord eestvedaja Aivar Kommisaar kaasmaalaste Sander Sarlini järel ja Jüri Jõulu ees hõbemedali. Kommisaar võitis Notthinghamis kaks esimest ja Sander Sarlin kaks viimast võistlussõitu, võrdsete kohapunktidega pälvis võidu kiireima ringiaja teinud Sarlin.

Võistlused olid esinduslikud: osavõtjaid oli Inglismaalt, Itaaliast ja USA-st, kokku 14 riigist. Võistlused kulgesid algusest peale Eesti sportlaste juhtimisel.

Eesti veemootorisportlased on tänavu võitnud neli maailmameistri tiitlit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles