Karises katsetatud, nüüd Põlvas lahingusse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskonna juhendaja Marko Koksi sõnul on hooajaks valmistumine läinud plaanipäraselt. Hea võimaluse oma mängu lihvida annab ka täna Põlvas algav rahvusvaheline turniir «Põlva Cup». Meeskonna hooaeg algab 9. septembril Viljandis, kui ta kohtub Eesti meistrivõistlustel HC Viimsiga. Pilt on tehtud kevadel Viljandi ja Viimsi vahel peetud pronksmedalimängus.
Viljandi käsipallimeeskonna juhendaja Marko Koksi sõnul on hooajaks valmistumine läinud plaanipäraselt. Hea võimaluse oma mängu lihvida annab ka täna Põlvas algav rahvusvaheline turniir «Põlva Cup». Meeskonna hooaeg algab 9. septembril Viljandis, kui ta kohtub Eesti meistrivõistlustel HC Viimsiga. Pilt on tehtud kevadel Viljandi ja Viimsi vahel peetud pronksmedalimängus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna Põlvas algav rahvusvaheline käsipalliturniir on Viljandi HC meeskonnale hea võimalus 12 apäeva pärast pihta hakkava hooaja eel veel vormi timmida. Ühtlasi annab see pildi, mis seisus on uued ja ammu tuttavad konkurendid. 

Pühapäevani kestval võistlusel teevad võõrustajate Serviti ja Põlva TÜ ning Viljandi HC kõrval kaasa St. Petersburg HC Venemaalt, Minski ASK Valgevenest, Atlas Vantaa Soomest ning HK Ogre / Miandum ja Celtnieks Rīga Lätist.

Kui Serviti ja Celtnieksi meeskond olid viljandlaste konkurendid mullugi, siis Minski ASK ja HK Ogre / Miandumiga tuleb neil algaval hooajal madistada esimest korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles