Umbusaldamisest võib saada tagasiastumine

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. augustil kutsuti sotsiaaldemokraatide ettepanekul raekojas kokku volikogu erakorraline istung, kus opositsionäärid esitasid abilinnapea Ardo Agasillale hulga küsimusi. Saadud vastuste järel otsustasid sotsid alustada abilinnapea umbusaldamist.
6. augustil kutsuti sotsiaaldemokraatide ettepanekul raekojas kokku volikogu erakorraline istung, kus opositsionäärid esitasid abilinnapea Ardo Agasillale hulga küsimusi. Saadud vastuste järel otsustasid sotsid alustada abilinnapea umbusaldamist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna koguneva Viljandi volikogu istungi kümnes punkt on umbusaldusavaldus abilinnapea Ardo Agasilla vastu, kuid Sakala andmetel võib see aga ära jääda, sest arvatavasti teatab abilinnapea enne ise lahkumisest.

Teisipäeva õhtul kogunenud linna koalitsiooninõukogus teatas Agasild, et tervislikel põhjustel ei saa ta oma ametis jätkata. Viljandi linnapea Ando Kiviberg lisas eile lõuna ajal, et tema lauale ei ole ühtegi lahkumisavaldust jõudnud ning seetõttu ei saa ta Agasilla ametist lahkumisest rääkida.

Ardo Agasilda ei õnnestunud Sakalal eile tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles