Tuleviku vabalangemine jätkus kaotusega Pärnule

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meeskonna neljapäeval ainsaks jäänud värava lõi Indrek Ilves (kollases särgis).
Viljandi meeskonna neljapäeval ainsaks jäänud värava lõi Indrek Ilves (kollases särgis). Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskonna kaotuste seeria venis üheksamänguliseks, kui tal tuli laupäeva pärastlõunal kodumurul peetud kohtumises mängulisest domineerimisest hoolimata tunnistada Pärnu Linnameeskonna 2:1 paremust.

See kohtumine – kodus tabeli viimasega – oli vähemalt paberil Tuleviku järelejäänud graafikus kõige kergem. Võiduga taastanuks ta tabelis seitsmenda koha ja teinuks vahe viimasel kohal paikneva Pärnu võistkonnaga kaheksapunktiliseks, mis taganuks omakorda suure tõenäosusega selle, et ta hooaja lõppedes otse välja ei kuku.

Kaotuse järel paikneb Tulevik endiselt kaheksandal kohal, ent vahe selja tagant läheneva Pärnu ja Tartu meeskonnaga on vähenenud vastavalt kahele ja kolme punktile, Paide paikneb kaks punkti eespool. See tähendab, et liigasse püsima jääjad otsustatakse eelkõige omavaheliste mängudega viimases ringis. Kevadel ilusat minekut näidanud, kuid suvekuudel otsekui suurde auku kukkunud Tulevikul sügisesse vaadates optimismiks eriti põhjust pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles