Rallikrossisõitja Rommi Pukk liigub kulla poole

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rommi Pukk tuli nädala eest Harjumaal peetud Eesti rallikrossi meistrivõistluste etapil klassis TouringCar võitjaks ja sarja viimasele osavõistlusele läheb ta vastu liidrina.
Rommi Pukk tuli nädala eest Harjumaal peetud Eesti rallikrossi meistrivõistluste etapil klassis TouringCar võitjaks ja sarja viimasele osavõistlusele läheb ta vastu liidrina. Foto: Aivar Kaljusaar

Nädala eest jagati Harjumaal Vasalemma rajal Eesti rallikrossi meistrivõistluste eelviimased etapipunktid. Viljandimaa mehed käisid neid noolimas täies koosseisus, paraku jõudis ainsana pjedestaalile tagaveoliste autode klassis võidutsenud Rommi Pukk.

Klassi TouringCar liider kindlustas Vasalemma etapil oma positsiooni, ent üldvõidust ta kõnelema ei rutanud. «Ma parem ei mõtle sellele – on rahulikum magada,» lausus ta.

Eelsõitudes teenis Pukk ühe võidu, ühe kolmanda ja ühe teise koha. Finaalis pääses ta kohe stardist juhtima ja hoidis seda positsiooni lõpuni. «Mul õnnestus kõik täiuslikult, patt oleks vinguda,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles