Veel kahel õhtul saab igast tegelasest legend

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa ja poja rännak on niisama kummaline nagu nad ise ning kulgeb läbi aja ja ruumi, riivates minevikku, vältides olevikku ja rihtides tulevikku.
Isa ja poja rännak on niisama kummaline nagu nad ise ning kulgeb läbi aja ja ruumi, riivates minevikku, vältides olevikku ja rihtides tulevikku. Foto: Ugala teater

Olustvere mõisa reheküünis on Ugala teater juunis ja augustis mänginud suvelavastust «Vereliin». Täna ja homme on lavastus vaatajate ees viimaseid kordi.

Legendide ja absurdihuumoriga pikitud loos on vaataja ees kaks väga vana meest: 100-aastane Thomas (Rait Õunapuu) kooberdab kuidagi mööda elamist ja tülitseb aeg-ajalt isaga (Meelis Rämmeld). Isa külitab vannis, mis on talle nii voodi kui unistuste laeva eest.

Sada aastat koos elanud meeste elu oleks võinud jätkuda muinasjutule kohaselt «ja kui nad surnud ei ole, elavad nad tänapäevani», ent isa tajub lõpu lähenemist ja teeb pojale etteheiteid vereliini väljasuremise pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles