Tegusa minevikuga klubi pilk on pööratud tulevikku

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku klubi peab oma 25 tegutsemisaasta üheks enim märkimist väärivaks saavutuseks Euroopa maadlusklubide esiliiga võitu 1998. aastal. Pilt on tehtud Prantsusmaal. Esireas (vasakult) on Ahto Raska, Arvo Nõges, Marko Kaarto, Jaanek Lips ja Aidi Anvelt, tagareas rahvusvahelise kategooria kohtunik Peeter Püvi, treener Aarne Kõiv, Neeme Jaanson, klubi president Valdeko Kalma, Jurijs Janovičs, Oleg Tomingas ja klubi füsioterapeut-massöör Piret Riis.
Viljandi Tuleviku klubi peab oma 25 tegutsemisaasta üheks enim märkimist väärivaks saavutuseks Euroopa maadlusklubide esiliiga võitu 1998. aastal. Pilt on tehtud Prantsusmaal. Esireas (vasakult) on Ahto Raska, Arvo Nõges, Marko Kaarto, Jaanek Lips ja Aidi Anvelt, tagareas rahvusvahelise kategooria kohtunik Peeter Püvi, treener Aarne Kõiv, Neeme Jaanson, klubi president Valdeko Kalma, Jurijs Janovičs, Oleg Tomingas ja klubi füsioterapeut-massöör Piret Riis. Foto: Erakogu

Täna 25 aastat tagasi registreeriti Viljandi maadlusklubi Tulevik põhikiri. Aastaid Eesti vabamaadluse lipulaevana seilanud klubi on kahtlemata rikastanud kogu meie riigi spordielu.

Tegutsemise algusaegadel moodustasid Tuleviku liikmeskonna eelkõige toonaste spordiühingute Jõud ja Kalev liikmed. Nime pani klubile endine spordiseltsi Tulevik maadleja, hiljem aktiivselt maadluskohtunikuna tegutsenud Herman Loova.

Kohe esimestest aastatest peale oli Tulevikus erilise tähelepanu all klubiline töö noorsportlastega ning koos Viljandi spordikooliga on see edukalt kulgenud ja toonud häid tulemusi seniajani. Veerandsaja aastaga on kogunenud suur hulk väärikaid saavutusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles