Autost välja lennanud juhi eluküünal kustus haiglas

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW sõitis teelt välja.
BMW sõitis teelt välja. Foto: Erakogu

Kurb statistika, mis näitab liiklusõnnetuses hukkunuid, sai täiendust 9. augusti varahommikul Viljandi vallas Tobraselja külas juhtunud liiklusõnnetuse tõttu, sest haiglasse viidud meestest vanem suri saadud vigastustesse esmaspäeval.

Kriminaalse joobega rooli istunud 34-aastane Aivar sõitis sel saatuslikuks saanud ööl BMW-ga teelt välja, paiskudes ise sõidukist mitmekümne meetri kaugusele. Kõrvalistmel olnud 20-aastane noormees pääses kergemate vigastustega, sest oli turvavööga kinnitatud. Politsei tuvastas, et sõiduki rehvid vastasid nõuetele ja õnnetuspaigas oli asfalttee kuiv. 

Käesoleval aastal on see kolmas surmaga lõppenud liiklusõnnetus Viljandimaal. Eelmine jäi maikuusse, kui 25-aastane mees kaotas Paala tee sirgel lõigul mootorratta üle kontrolli ja sõitis teelt välja vastu silikaatkividest väravaposti. Juhtimisõiguseta mootorrattur viidi üliraskete vigastustega haiglasse, kus ta suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles