Anelle Luik võitis Saksamaal turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anelle Luik
Anelle Luik Foto: Marko Saarm / Sakala

Möödunud nädalavahetusel peeti Münchenis kolmanda ja neljanda kategooria rannatennise turniirid, millel osales ka Eesti edukaim naismängija Anelle Luik.

Saksamaal Münchenis peetud turniiridel mängis Luik sakslanna Dorothee Berrethiga. G4-s jõudsid nad finaali, kus kaotasid 6:1, 3:6, 3:6 itaallastele Maddalena Cinile ja Silvia Storarile.

Viljandlanna andis tenniseliidu kodulehe vahendusel teada, et finaalkohtumine jäeti õhtupimeduse saabudes pooleli. «Enne katkestamist juhtisime 6:1, 3:1, hommikul mängisid vastased väga hästi,» lausus ta.

G3 turniiril mängisid Luik ja Berreth poolfinaalis nendesamade itaallastega uuesti ja võitsid 6:4, 6:4. Finaalis seisul 6:1 1:0 andsid Tšehhi tüdrukud neile loobumisvõidu, sest üks mängija vigastas põlve. Seega võitis Anelle Luik oma partneriga G3 turniiri.

G3 turniiril mängis kaasa ka naiste endine maailma esinumber, uue edetabeli järgi maailma neljas Federica Bacchetta, kes kaotas teises ringis Tšehhi tüdrukutele, keda eestlanna oma partneriga võitsid.

Segapaaris mängis Anelle Luik sakslase Nils Muschioliga ja nad võitsid turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles