Tulevik korjas nelja päevaga kaks kaotust

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Tuleviku selle hooaja suuremaid õnnestumisi on olnud juunis koduväljakul teenitud võit Nõmme Kalju üle. Sellele järgnenud kaheksas mängus pole viljandlased paraku punktilisa korjanud. Loodetavasti katkeb nende kaotuste jada laupäeval Pärnu Linnameeskonnaga mängides.
Üks Tuleviku selle hooaja suuremaid õnnestumisi on olnud juunis koduväljakul teenitud võit Nõmme Kalju üle. Sellele järgnenud kaheksas mängus pole viljandlased paraku punktilisa korjanud. Loodetavasti katkeb nende kaotuste jada laupäeval Pärnu Linnameeskonnaga mängides. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga hooaja esimesel poolel ilusasti võidelnud ja sageli ennast ületades punkte noppinud Viljandi Tuleviku meeskond sattus suve saabudes kriisi, mis kestab seniajani. Läinud reedel jäi ta kodumurul 0:1 alla Tallinna Infonetile ja esmaspäeval tuli tal Lilleküla staadionil tunnistada Tallinna Flora 4:1 paremust.

Juuni algusest on Tulevik meistriliigas pidanud 11 kohtumist ja kaotanud neist 10, väravate vahega 6:29. Ainus suvekuudel teenitud võit pärineb 26. juuni kodumängust Nõmme Kaljuga. Viimasest seitsmest kohtumisest viies on Tulevik lubanud vastasel endale lüüa neli väravat. Ise suutis ta viimati rohkem kui ühe värava lüüa 15. mail Tammeka vastu.

Tuleviku õigustuseks võib öelda, et peaaegu kõik suvekuude mängud – erandiks vaid võõrsil peetud kohtumised Pärnu ja Paidega – on olnud liiga liidrite hulka kuuluvate meeskondadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles