Viljandimaalased medalite jagamisse ei sekkunud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti omaealiste kõrgushüppe meister Kristjan Tafenau sai Rakveres mitmevõistluse meistrivõistlustel
kaheksanda koha.
Eesti omaealiste kõrgushüppe meister Kristjan Tafenau sai Rakveres mitmevõistluse meistrivõistlustel kaheksanda koha. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Nädalavahetusel Rakvere staadionil peetud Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel tegi kaasa ka Viljandimaa sportlasi, ent kõige kõrgemasse konkurentsi nad sekkuda ei suutnud.

Meeste kümnevõistluses pani end proovile eelkõige jooksualadele keskendunud Sakala seltsi liige Allar Staškevitš. Kaasa tegi ka Kitzbergi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja Karksi valla noortetreener Mikk-Mihkel Arro, ent tema esindas oma koduklubi, Rakvere ViKet. A-klassis olid Viljandimaa au kaitsmas Sakala seltsi noormehed Kristjan Tafenau ja Ott Martens.

Eesti meistriks tuli Taavi Tšernjavski klubist Elite Sport tulemusega 7568 punkti. 7556 punktiga oli teine Ramo Kask ja 7405 punktiga kolmas Juhan Kilumets. Mikk-Mihkel Arro punktisumma oli 7088, mis andis neljanda koha ning viiendana lõpetas 6445 punkti kogunud Allar Staškeviš. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles