Samsungi tolmuimeja tarvikut oli võimatu ühendada

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda Samsungi tolmuimeja tarvikut, mille üks ots on ette nähtud diivani ja polstrite puhastamiseks, on väga raske toru külge panna. Nii tootja kui edasimüüja Expert kinnitavad, et seda otsikut paigaldades ongi vaja kasutada väga suurt jõudu.
Seda Samsungi tolmuimeja tarvikut, mille üks ots on ette nähtud diivani ja polstrite puhastamiseks, on väga raske toru külge panna. Nii tootja kui edasimüüja Expert kinnitavad, et seda otsikut paigaldades ongi vaja kasutada väga suurt jõudu. Foto: Kristiina Baum / Sakala

​Viljandlanna Meeli Eismann ostis Uku keskuse Experdi elektroonikapoest nimeka Samsungi firma tolmuimeja, ent kasutama sai ta seda hakata alles kolm nädalat pärast kojutoomist. 

Tolmuimejaga on nimelt kaasas kolm-ühes-otsik, mille toru külge ühendamine käis talle üle jõu. 

Arvates, et ta on saanud praaktoote, läks Eismann sellega kolm päeva pärast ostmist kauplusse tagasi. Kui ka kaupluse töötajad ei saanud otsiku ühendamisega hakkama, lubasid nad uurida Samsungi Eesti esindajalt, milles asi, ja sellest Eismannile teada anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles