Krokodillid otsivad Viljandis kärpekohti

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuueliikmeline kärperühm esitab sel sügisel linnavalitsusele ettepanekud, mille põhjal saaks edaspidi linna juhtimist ja allasutuste ülalpidamist odavamaks muuta.
MERILY ŠMIDT/ MONTAAŽ
Kuueliikmeline kärperühm esitab sel sügisel linnavalitsusele ettepanekud, mille põhjal saaks edaspidi linna juhtimist ja allasutuste ülalpidamist odavamaks muuta. MERILY ŠMIDT/ MONTAAŽ Foto: Merily Šmidt / Sakala (montaaž)

​Viljandis võimu jagavad Isamaa ja Res Publica Liit ning Reformierakond panid kokku niinimetatud krokodillide töörühma, kes peab paari kuu jooksul välja pakkuma kohad, kus saaks linna juhtimist efektiivsemaks ja odavamaks muuta.

Linnavolikogu esimees Peep Aru rõhutas, et töörühm on olemuselt mitteformaalne ning tema töö tulemused on selgelt soovituslikku laadi. 

«Pole mõtet arvata, et kõik, mis see seltskond välja pakub, saab tingimata tegelikkuseks. Eesmärk on välja töötada ettepanekute pakett, millest linna ametlikud juhtorganid võiksid edaspidistes otsustes vastavalt demokraatlikele tööreeglitele juhinduda,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles