If Kindlustus on Viljandimaalt saanud kaks rahekahju teadet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahe Tartumaal.
Rahe Tartumaal. Foto: Liili Vatsar

Eile Lõuna- ja Kesk-Eestis sadanud rahepallid põhjustasid tugevaid kahjustusi nii sõidukitele kui hoonetele. If Kindlustusele on teada antud 31 kaskokahjust ning 13 varakahjust, enim said kannatada katused.

Klientide kirjelduste järgi olid rahepallid kuni kuuesentimeetrise läbimõõduga ning kohati läbistasid katusematerjali. 31-st rahe põhjustatud kaskokahjust olid 29 Tartumaal, üks Viljandimaal ning üks Jõgevamaal. Enamasti said kannatada sõidukite katused ja kapotid. Esines üksikuid juhtumeid, kus rahe purustas sõidukite klaase.

Varakahjudest on Ifile praeguseks teada antud 13 korral, neist 11 leidsid aset Tartumaal, üks Viljandimaal ning üks Põlvamaal. Enim tekitas rahe vigastusi hoonete katustele, kuid esines ka akende ja kasvuhooneklaaside purunemist ning kannatada sai muu hoovis olev vara.

Eilse rahega seotud kahjuteateid tuleb kindlustusele järjest juurde, sest osa kliente ei ole jõudnud kahjuteadet edastada ning tõenäoliselt on ka neid, kes tekitatud kahju veel avastanud ei ole.

If Kindlustus palub kaskokahju korral mugavamaks ja kiiremaks asjaajamiseks pöörduda otse Ifi koostööpartneri poole, koostööpartnerite nimekirja leiab aadressilt www.if.ee või helistades kindlustustelefonil 1211.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles