Tulevik läheb karikasarjas kokku Infonetiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kris Süld

Täna loositi Eesti jalgpalliliidus karikavõistluste kolmanda ringi vastasseisud. Viljandi Tulevik kohtub 1/16 finaalis Tallinna FC Infonetiga, SK Tääksi ja FC Kuressaare mängu võitjat ootab Tartu FC Santos.

Ehkki karikavõistluste kolmanda ringi mängud on kavandatud septembri algusesse, on Viljandi Tulevik ja Tallinna FC Infonet väljakul vastamisi juba reedel kell 19, kui nad peavad Viljandi staadionil Premium-liiga kolmanda ringi kohtumist. Seega on ees ootav vastasseis omamoodi peaproov samade meeskondade karikaturniiri kohtumiseks.

Kahes varasemas liigamängus pole Tulevik pealinna esindust võita suutnud, teises ringis tegid meeskonnad väravateta viigi ja varakevadel tuli viljandlastel Infoneti 2:0 paremust tunnistada.

SK Tääksil on seni karikavõistluste teise ringi mäng FC Kuressaarega pidamata ning see saab teoks pühapäeval. Nii FC Kuressaare kui Tartu FC Santos osalevad koduses liigajalgpallis tugevuselt teises ehk esiliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles