Lossi ja Tartu tänava ristmiku märgistus tekitab segadust

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala tähelepanekute järgi sooritab suurem osa autojuhte vasakpöörde Tartu tänavale Lossi tänava keskelt. Linnavalitsus kinnitab, et nii ongi õige, aga möönab, et liikluskorralduses on vastuolu. Selguse loomiseks kavatsetakse Lossi tänavale joonida suunanooled.
Sakala tähelepanekute järgi sooritab suurem osa autojuhte vasakpöörde Tartu tänavale Lossi tänava keskelt. Linnavalitsus kinnitab, et nii ongi õige, aga möönab, et liikluskorralduses on vastuolu. Selguse loomiseks kavatsetakse Lossi tänavale joonida suunanooled. Foto: Jaak Alesma

Pärast seda, kui Viljandis Lossi ja Tartu tänava ristmikule teemärgistus jooniti, sooritavad autojuhid Lossi tänavalt vasakpööret Tartu tänavale eri moodi.

Osa teeb seda tee vasakust servast, nagu ühesuunalisel tänaval kombeks, suurem osa mõistab märgistust aga nii, et pööre tuleb sooritada tee keskelt.

Teemärgistuse mõte on jäänud segaseks ka sõiduõpetaja Jaak Alesmale. «Huvitav, mismoodi on linnavalitsus mõelnud vasakpöörde sooritamist?» küsis ta Sakalale saadetud pildi kommentaariks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles