Juhtkiri. Lapsevanemate sõna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Jakobsoni kooli juhtimiskonfliktis oli teadupärast kaks poolt: kooli hoolekogu ja direktor. Esimene nõudis teise taandumist ning saigi oma tahtmise, kui õppeasutust pikka aega juhtinud Eero Järvekülg mõni kuu pärast tüli avalikuks tulemist ja heleda leegiga põlemist omal soovil lahkumisavalduse lauale pani.

Kuid enne seda oli oma selge sõna öelnud sekka veel üks grupp, kelle häält ei tohi pidada eimillekski. Selleks grupiks olid lapsevanemad, kes asusid üldkoosolekul Järvekülje poolele ning nõudsid hoolekogu taandumist. Nende arvamus oli, et hoolekogu peaks direktori ees vabandust paluma. Seda ei tulnud. Ja hoolekogu koosseis pole vahepeal muutunud.

Lapsevanemate sõnum aprillis peetud koosolekul oli, et hoolekogu nägemus ei klapi sugugi nende vaadetega. Samas on kooli hoolekogu kindlasti seda sorti organ, millel peaks olema suur toetus. Hoolekogu liikmed peavad suutma oma seisukohti lapsevanematele põhjendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles