Kogemusega haridusmees tuleb maalt linnakooli töörahu tooma

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kurvits on Viljandimaa väikestes koolides töötanud peaaegu 30 aastat. Nüüd asub ta siinse piirkonna ühe hinnatuma suure põhikooli etteotsa.
Tiit Kurvits on Viljandimaa väikestes koolides töötanud peaaegu 30 aastat. Nüüd asub ta siinse piirkonna ühe hinnatuma suure põhikooli etteotsa. Foto: Merily Šmidt / Sakala

Viljandi linnavalitsus kinnitas eile Jakobsoni kooli direktoriks kaks kümnendit väikest Leie põhikooli tüürinud Tiit Kurvitsa.

Vältimatu tarvidus leida Jakobsoni koolile uus juht tekkis pärast seda, kui selle õppeasutuse pikaaegne direktor Eero Järvekülg oli sattunud hoolekogu kriitika alla ning otsustas pärast mitmekuist avalikku poriloopimist lahkumisavalduse lauale panna. Seda hoolimata tõigast, et veidi varem olid õpilaste vanemad suurel üldkoosolekul talle igakülgset toetust avaldanud ning nõudnud hoopis hoolekogu taandumist.

Mitu vooru

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles