Eesti vasaraheites troonivad taas Viljandimaa sportlased

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Sakala seltsi vasaraheitjad Kati Ojaloo ja Martin Lehemets teenisid Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel kuldmedali. Mõlemale oli see neljas meistritiitel.
Viljandi Sakala seltsi vasaraheitjad Kati Ojaloo ja Martin Lehemets teenisid Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel kuldmedali. Mõlemale oli see neljas meistritiitel. Foto: Tiit Aru

Eesti vasaraheite meistri tiitlit kannavad järgmised kaksteist kuud Kati Ojaloo ja Martin Lehemets. Kuulitõukes tuli meistriks Kristo Galeta ja kettaheites Kätlin Tõllasson.

Eesti naiste vasaraheite rekordi omanik Kati Ojaloo kaitses Tallinnas Kadrioru staadionil peetud kergejõustiku meistrivõistlustel oma kolme varasemat võitu, Martin Lehemets vahetas eelmise aasta hõbeda tagasi kulla vastu.

Oma neljanda järjestikuse meistrimedali pälvis Ojaloo tulemusega 65.30, edestades hõbeda teeninud Ellina Anissimovat ja pronksi saanud Maris Rõngeleppa rohkem kui kuue meetriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles