Eurose maja kuulutus kadus kinnisvaraportaalist minutiga

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See Linna Grupp Kinnisvara kuulutus, kus tehing oleks tehtud nagu ühe euro eest, ei vasta välimuselt kinnisvaraportaali nõuetele. Ettevõte tunnistas, et hind määrati suvaliselt, aga ei olnud nõus väitega, et kuulutuse välimus eirab portaali reegleid. Praeguseks on kuulutus otsingusüsteemist eemaldatud.
See Linna Grupp Kinnisvara kuulutus, kus tehing oleks tehtud nagu ühe euro eest, ei vasta välimuselt kinnisvaraportaali nõuetele. Ettevõte tunnistas, et hind määrati suvaliselt, aga ei olnud nõus väitega, et kuulutuse välimus eirab portaali reegleid. Praeguseks on kuulutus otsingusüsteemist eemaldatud. Foto: Kuvatõmmis

Kinnisvara müügitehinguid vahendavast portaalist kv.ee võis veel neljapäeva hommikul leida osaühingu Linna Grupp Kinnisvara kuulutuse, milles hoolitsetud välimusega maamaja müügihind oli üks euro.

Kui Sakala Linna Grupp Kinnisvaralt ülimadala hinna kohta kommentaari palus, selgitas end ettevõtte kinnisvaraeksperdina tutvustanud mees, et ostja ja müüja on omavahel juba kokkuleppe sõlminud ega soovi müügitehingu hinda avalikustada, kuid kuulutusteportaalis pole tehnilistel põhjustel võimalik hinnalahtrit tühjaks jätta. Seetõttu sisestatigi eksperdi sõnul sinna suvaline summa.

Kinnisvaraportaal kv.ee vahendab enam kui 500 kinnisvarafirma tehinguid ja seda kasutab rohkem kui 1800 maaklerit. Portaali turundusjuht Kristiana Põld kinnitas, et tõepoolest peab kv.ee-sse kuulutust sisestades igal juhul täitma hinnalahtri, kirjutatagu sinna kas või üks euro. Ta oletas, et seda tehakse siis, kui kinnisvarabüroo ei soovi täpsustada, mis hinnaga tehing on tehtud. Samas pakub portaal delikaatse info varjamiseks palju tagasihoidlikumat lahendust kui eurone hinnasilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles