Tenniseturniiri võidukarikad rändasid välismaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tüdruk Saara Orav pidi poolfinaalis alla vanduma hilisemale võitjale Sona Olesovale Lätist.
Viljandi tüdruk Saara Orav pidi poolfinaalis alla vanduma hilisemale võitjale Sona Olesovale Lätist. Foto: Kris Süld

Täna Viljandi tenniseväljakutel lõppenud rahvusvahelise alla 16-aastaste tennseturniiri «Airok Viljandi Open» üksikmängu võidukarika pälvisid lätlanna Sona Olesova ja Michal Mikula Poolast. Paarismängus viisid noormeeste võidutrofee endaga leedulased. Tütarlastest võidutsesid eestlannad.

Tütarlaste üksikmängu finaalis alistas lätlanna Sona Olesova 6:3, 6:4 eestlanna Carol Plaki. Eile oli peavõidu pälvinud lätlanna poolfinaalis väga tasavägiselt kulgenud vastasseisus alistanud 7:5, 6:3 Viljandi mängija Saara Orava.

Noormeeste täna peetud finaalkohtumises olid poolaka võidunumbrid soomlase Otto Virtaneni vastu 6:3, 6:4.

Paarismängus koos Helle Linda Sepmaniga finaali jõudnud Saara Orav pidi seal 6:3, 4:6, 2:10 tunnistama Carol Plaki ja Sofia Tšeklistova paremust. Noormeeste paarismängu võitsid leedulased Augustas Onaitis ja Arnas Sabonis, mängides finaalis üle Artsiom Bardzini Valgevenest ja Nikolai Bortsovi Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles