Rommi Pukk suutis Piirojal võitu kaitsta

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädala eest Põltsamaa lähistel Piirojal peetud Eesti rallikrossi meistrivõistluste neljas etapp päädis Viljandimaa meestel kahe pjedestaalikohaga: Rommi Pukk võitis tagaveoliste masinate klassis esimese ja Tõnu Peek klassis Super 1600 teise koha.

Nii keerulistes oludes, nagu olid siis, polnud aga Piiroja rajal varem võisteldud. Enne võidukihutamist oli pikalt sadanud ja vahetult enne starte tuli veel eriti tugev vihmavaling. Rada oli peaaegu läbimatu ja korraldajad kaalusid isegi etapi ärajätmist. Et aga sadu lakkas ja mõne aja pärast maa veidi tahenes, aeti masinad stardijoonele.

Klassis Super 1600 näitas rasketes tingimustes head minekut Arvo Kask ja tema võttis ka etapivõidu. Kase suurim konkurent, Viljandimaa mees Janno Ligur tegi teises eelvoorus ootamatult sõiduvea, käis autoga mitu korda üle katuse, lõhkus auto täielikult ning pidi päeva lõppenuks kuulutama. Kase järel sai teise koha Tarvastu valla mees Tõnu Peek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles