Visa lätlanna nurjas viljandlanna võidukäigu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlannale Saara Oravale lõppes kodusel tenniseväljakul peetud rahvusvaheline noorteturniir üksikmängus poolfinaalis ja paarismängus jõudis ta finaalkohtumisele.
Viljandlannale Saara Oravale lõppes kodusel tenniseväljakul peetud rahvusvaheline noorteturniir üksikmängus poolfinaalis ja paarismängus jõudis ta finaalkohtumisele. Foto: Kris Süld / Sakala

Rahvusvaheline alla 16-aastaste noorte tenniseturniir «Airok Viljandi Open» pakkus põnevaid vastasseise. Kohalike tennisesõprade meeli hoidis kuuma ilmaga erksana eelkõige Saara Orav, kes üksikmängus jõudis poolfinaali ja paarismängus finaali.

Eile lahenduse saanud tütarlaste üksikmänguturniiri võidukarika sai lätlanna Sona Olesova, kes finaalis võitis 6:3, 6:4 eestlanna Carol Plaki. Päev varem oli peavõidu pälvinud lätlanna poolfinaalis väga tasavägiselt kulgenud vastasseisus alistanud 7:5, 6:3 Saara Orava.

Viljandi tennisetreener ja võistluste peakorraldaja Ott Ahonen ütles, et Saara Orav on tänavu varem Sona Olesovat võitnud ja ka seekord oli ta võidule lähedal. «Saara tegi tubli turniiri, aga kogu oma oskuste ja võimete pagasit ta väljakul täiel määral ära ei kasutanud,» lausus ta ning lisas, et tema lootis Saara Oravalt turniirivõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles