Eesti meister lõpetas kahe võistlusliku kaotusega

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Ervald (sinises)
Kevin Ervald (sinises) Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval tegi Euroopa kadettide vabamaadluse meistrivõistlustel oma etteaste Viljandi spordikooli õpilane, Eesti juunioride ja kadettide ea meister Kevin Ervald.

Serbias Suboticas peetud tiitlivõistlustel osales viljandlase võistluskaalus alla 54 kg 23 sportlast. Õnnejumalanna meie matimeest ei soosinud, sest kohe avaringis tuli tal vastamisi minna armeenlase Vazgen Tevanyaniga, kes dikteeris kindlalt kohtumist ja alistas viljandlase korraliku ülekaaluga. Ette rutates olgu öeldud, et  armeenlane krooniti Euroopa meistriks, kui ta esikohakohtumises alistas 2:0 türklase Cabbar Duyumi.

Armeenlase finaali jõudmine avas aga Kevin Ervaldile uuesti tee maadlusmatile.

Kaotajate ringis läks Viljandi spordikooli kasvandik vastamisi Vasyl Stancheviga Ukrainast. Kohtumine oli võitluslik ja mõlemale poolele võimalusterohke. Viljandlane tõrjus ukrainlase rünnaku ja sai vastase selja tagant õhku kergitada, kuid selle asemel et viia ta parterisse ja võtta kaks tehnilist punkti, otsustas noormees heita vastase üle rinna. Heide oli efektne, kuid ukraina noormees oskas teha kontravõtte ja sellega ise kaks tehnilist punkti teenida. Maadlus jätkus võitluslikult, kuid paraku pidi Kevin Ervald lõpuks ikkagi punktikaotusega leppima ja konkurentsist välja astuma. Juba järgmises ringis oleks teda oodanud medalimatš. Selles läks Ervaldi alistanud ukrainlane vastamisi Venemaa esindaja Egor Sleptsoviga. Tasavägise matši võitis napi paremusega Sleptsov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles