Töine suhtlus tuleb kakskeelne

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametisse kinnitatud kultuuriakadeemia uue direktori Iñaki Sandoval Campilloga on suhtlus esialgu kakskeelne.
Ametisse kinnitatud kultuuriakadeemia uue direktori Iñaki Sandoval Campilloga on suhtlus esialgu kakskeelne. Foto: Elmo Riig / Sakala

30. juulil kinnitas Tartu ülikooli rektor Volli Kalm Iñaki Sandoval Campillo Viljandi kultuuriakadeemia direktoriks. Hispaaniast pärit Campillo on juba alustanud eesti keele õppimist. 

Varakult keeleõppele pühendumine näitab Tartu ülikooli õppeprorektori Mart Noorma sõnul kultuuriakadeemia vastse direktori pühendumist uues keelekeskkonnas töötamisele.

«Ülikool teeb omalt poolt vajamineva, et tal keeleõpe ning uues töö- ja elukohas Viljandis kohanemine kenasti läheks,» ütles Noorma ning lisas, et töine suhtlus ja asjaajamine uue juhi ja akadeemia töötajate vahel hakkab käima nii eesti kui inglise keeles, vastavalt vajadusele. «Sisseelamisperioodil on oluline roll juhi meeskonnal, kes saab tõlkimisel abiks olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles