KIK annab nõu ka Facebookis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avas sotsiaalvõrgustikus Facebook lehe, millel saab nõu pärida toetuste taotlemise kohta.

Rubriigi «Avatud taotlusvoorud» alt leiab info kõigi käimas olevate voorude kohta. Keskkonnaprogrammist toetuse saamiseks tuleb projekt esitada juba 17. augustiks.

«Meie eesmärk on anda inimestele asjatundlikku nõu võimalikult kiiresti. Et sotsiaalmeedia kasutamine on ajas aina kasvanud, otsustasime selle võimaluse välja pakkuda,» selgitas KIK-i kommunikatsioonijuht Elina Kink. Ta lisas, et Facebooki kaudu esitatud küsimusi ja vastuseid näevad ka teised ning seetõttu on kasu mitmekordne.

Kõige enam küsimusi tekib inimestel vahetult enne vooru tähtaja saabumist ning palju on korduvaid küsimusi.

Küsimuse esitamiseks tuleb valida Facebooki lehel konkreetne taotlusvoor ning kirjutada küsimus seal avanevasse aknasse. Eesmärk on küsijatele vastata võimalikult kiirelt, vähemalt tööpäeva jooksul. Kui küsimus käib konkreetse projekti kohta, saadetakse vastus küsijale privaatselt.

KIK-i Facebooki lehel on 2042 jälgijat ning neid lisandub iga päev. Sotsiaalmeedia on lisavõimalus nõu küsida, kasutusele jäävad ka kõik senised taotlejatele tuttavad infokanalid.

Täpsema info avatud voorude kohta leiab ka KIK-i kodulehelt. KIK on esindatud kõigis maakondades ning küsimuste tekkides tasub nõu pidada spetsialistidega, kelle kontaktid leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles