Neli vahendasid, kaks müüsid itaallasele, kõik jäid vahele

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud leidsid Manuel Scandiuzzilt läbiotsimise käigus ligi 19 grammi narkootilist ainet ja 5375 eurot sularaha. Lisaks avastati Itaalia kodaniku telefonist pilt, millel on näha pliidile tõmmatud kokaiinitriibud.
Politseinikud leidsid Manuel Scandiuzzilt läbiotsimise käigus ligi 19 grammi narkootilist ainet ja 5375 eurot sularaha. Lisaks avastati Itaalia kodaniku telefonist pilt, millel on näha pliidile tõmmatud kokaiinitriibud. Foto: Politsei

Kuus varem kriminaalkorras karistamata Viljandi noort mõisteti üleeile tingimisi vangi. Neist neli käitlesid suures koguses kokaiini, mille üks itaallane oli riiki toimetanud, kaks müüsid tollelesamale välismaalasele aga marihuaanat.

28-aastane Erko Kabul, 27-aastane Timo Jeeger, 26-aastane Allar Hansson, 24-aastane Merli Lill, 19-aastane Karl Peips ja 18-aastane Rando Kaspar Sepp said Tartu maakohtu esmaspäevase otsusega karistuseks tingimisi vangistuse, mille pikkus ulatub kolmest kuust kolme ja poole aastani. Katseaja pikkus jääb vahemikku ühest aastast kolme ja poole aastani.

Kõik peale Lille, kes ei ela enam alaliselt Eestis, peavad katseajal alluma käitumiskontrolli nõuetele ja nad ei tohi omada ega tarvitada narkootilisi või psühhotroopseid aineid. Eelvangistuses on noored karistusest ära kandnud kaks või kolm päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles