Treener andis Pärnus rassinud sportlastele korraliku hinde

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus lõppenud Eesti täiskasvanute sõudmise meistrivõistlustel korjasid kaks Viljandi sõudeklubi sportlast Krete Koovit (tagumine) ja Erli Mat täiskomplekti medaleid. Nad kuulusid kulla võitnud viljandlaste paarisaerulisse ning teisena lõpetanud roolijata neljapaati ning olid koos sõites paaris­aerulisel kahesel kolmandad.
Pärnus lõppenud Eesti täiskasvanute sõudmise meistrivõistlustel korjasid kaks Viljandi sõudeklubi sportlast Krete Koovit (tagumine) ja Erli Mat täiskomplekti medaleid. Nad kuulusid kulla võitnud viljandlaste paarisaerulisse ning teisena lõpetanud roolijata neljapaati ning olid koos sõites paaris­aerulisel kahesel kolmandad. Foto: Erakogu

Laupäeval ja pühapäeval Pärnus peetud Eesti sõudmise meistrivõistlustel särasid kuldselt viljandlannade paaris­aeruline neljapaat ja Kaur Kuslapi ühepaat. Võitude kõrvale said meie sportlased ka hõdedat ja pronksi, ent oli komistamisigi.

Ruth Vaar, kel laupäeval täitus 27 aastat treeneristaaži, võttis viljandimaalaste tulemused kokku sõnaga «korralik». Tema jutust võis välja lugeda, et hiilgavat eneseületamist ja suuri üllatusi nad tänavu ei pakkunud, aga pisemaid kordaminekuid siiski oli.

«Peaaegu kõik loodetud medalid tõime ära. Nende seas oli kaks kulda ning päris mitu toredat hõbedat ja pronksi,» rääkis Vaar. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles