Kalju Komissarov lõbustas teatrihuvilisi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuhjavere külamajas täna avatud olnud teatrikohviku külalisteks olid Kalju Komissarov ja Võhma näitering Rassijad.

 Keskpäevast alates sai kohvikust osta kohalike perenaiste valmistatud sööki ja jooki ning uudistada eesootava külateatrite festivali kava. Ehkki esialgu pidi kohvikusse tulema ka Luule Komissarov, jäi Ugala teatri näitlejanna saabumata, sest «Õnne 13» võtteid tuli uuesti filmida ning täna oli ainus päev, mil ETV selleks näitlejad ja tehnika kokku sai. 

Külateatrid kogunevad 15. ja 16. augustil Kuhjaverre üheteistkümnendat korda. Kalju Komissarovi arvates toimib see ettevõtmine hästi, seega ei ole mõtet muudatusi teha. «Kui elujõulist asja torkida, võib juhtuda, et hiljem tal enam elujõudu ei olegi,» arvas ta.

Kalju Komissarov rääkis ka Viljandi teatrikoolist ja avaldas usku, et see on märksa täiuslikum õppeasutus kui Tallinna lavakool, sest siin õpetatakse sarnaselt rahvusvahelisele mudelile samal ajal täiendavaid erialasid ehk tantsijaid, lavakujundajaid ja multimeedia spetsialiste. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles