Anttila uksed jäävad suletuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Tuula, Anttila Eesti juht
Tauno Tuula, Anttila Eesti juht Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Aktsiaseltsi Anttila juhatuse liige Tauno Tuula ütles Äripäevale, et ettevõte likvideeritakse täielikult ja siinse esinduse uksed pandi kinni juba eile.

Hiljaaegu omanikuvahetuse läbi teinud ja Saksa investeerimisfirmale 4K Invest läinud aktsiaselts Anttila emafirma Anttila OY on viimastel aastatel emafirmale miinust toonud. Mullu oli postikaubamaja kahjum 324 miljoni euro suuruse käibe juures 64 miljonit. Eesti üksus on siiski alati kasumis olnud, ehkki viimasel paaril aastal polnud see kuigi suur. Võrreldes 2013. aastaga vähenes mullu müügikäive 7,4 protsenti 4 530 181 euroni ja kasum 48,4 protsenti 20 529 euroni.

Tuula ei soovinud Sakalale teemat kommenteerida. Enne sakslaste omandusse minekut kuulus siinne filiaal Soomes asuva Anttila OY kaudu Keskole.

Loo eelmises versioonis oli valesti kirjas aktsiaselts Anttila käive. Õige on 4 530 181 euron. Autor Hans Väre palub vabandus. Parandatud kell 17.33.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles