Kõpu teeb pitsaga käe valgeks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pitsafestivalil räägitakse lähemalt maailma pitsakultuurist ja saab maitsta pitsat, mis on küpsenud hiljuti Kõppu ehitatud saviahjudes.
Pitsafestivalil räägitakse lähemalt maailma pitsakultuurist ja saab maitsta pitsat, mis on küpsenud hiljuti Kõppu ehitatud saviahjudes. Foto: Erakogu

Vallavalitsuse kevadine Itaalias käik annab end Kõpus tunda homme, kui peetakse «PizzaFesti», millel saab maitsta pitsat, aga ka ravioole.  

Kuigi kokad hakkavad end sisse seadma ja ahje kütma juba kella kümne paiku, avatakse festival reede keskpäeval ning see kestab Suure-Kõpu mõisa juures õhtuni välja.

Kõpu vallavanema Tõnu Kiviloo sõnul saab Euroopa majanduspiirkonna programmis peamiselt Norra riigilt saadud raha kasutamise tähtaeg täis. Selle eest on valminud ekspositsioon «Antiikmaalingud ja antiigi retseptsioon Eesti mõisates» ning selle avamine on osa pitsafestivalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles