Tulevikule taaskord «ilus» kaotus

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku klubi esindusmeeskond pakkus esmaspäeval Viljandi linnastaadionil emotsionaalse ja võitlusliku jalgpalliõhtu, paraku ei suutnud võõrustajad seekord poolehoidjaid võiduga rõõmustada ning pidid 1:2 alla vanduma ühele Premium-liiga medalisoosikule.  Pildil on läbijooksul Tuleviku poolkaitsja Sander Kapper.
Tuleviku klubi esindusmeeskond pakkus esmaspäeval Viljandi linnastaadionil emotsionaalse ja võitlusliku jalgpalliõhtu, paraku ei suutnud võõrustajad seekord poolehoidjaid võiduga rõõmustada ning pidid 1:2 alla vanduma ühele Premium-liiga medalisoosikule. Pildil on läbijooksul Tuleviku poolkaitsja Sander Kapper. Foto: Kris Süld / Sakala

Tuleviku jalgpallimeeskond kaotas esmaspäeva õhtul Viljandi linnastaadionil peetud meistriliiga kohtumises 1:2 medalipretendent Sillamäe Kalevile.

Eelmises kahes voorus nii Kaljule kui Florale 0:4 alla jäänud Tulevikul oli alust uskuda, et Sillamäe vastu mängides suudetakse saada positiivne tulemus. Oli ju Viljandi meeskond kolm nädalat tagasi Sillamäel peetud eelmises omavahelises kohtumises veel veerand tundi enne lõppu koguni võidus kinni (kuid kaotas lõpuks 1:2). Eelmistes voorudes olid Kalevi vastu mängides viigipunkti teeninud Tuleviku lähikonkurendid Pärnu ja Paide.

Esmaspäevane kohtumine Viljandis möödus kodumeeskonna ja tema poolehoidjate jaoks meeldivas rütmis kuni 40. mänguminutini, kui peakohtunik Tomi Rahula määras heldekäeliselt Kalevi kasuks Tuleviku trahvikasti joone tagant magusa koha pealt karistuslöögi, mille Denis Vnukov ilusti postide vahele keerutas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles