Rusikakangelased ja kanepisõbrad arvasid, et folgil ja suvel on kõik lubatud

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristiina Baum

Äsja lõppenud folgifestivalile tuli lisaks muusikasõpradele neid, kes arvasid, et suvisel suur­üritusel võib tarvitada narkootikume ja lüüa neid, kelle nägu ei meeldi. Mitu neist sai omal nahal tunda, et politseinikke oli folgi ajal linna turvamas tavapärasest rohkem.

Ööl vastu pühapäeva võis peolise seisukohast vaadatuna kõige kurvemaks vahejuhtumiks pidada seda, kui kolmeliikmelisele sõpruskonnale kallale tungiti.

Kella nelja paiku öösel vestlesid Tartu ja Lossi tänava ristmikul rahumeelselt kaks meest ja naine. Ühel hetkel lähenes neile võõras, kes sõnagi lausumata ühele mehele peaga vastu nina virutas. Tunnistajate sõnul kõlas hirmus raksakas, nagu oleks ninaluu murdunud, ja vägivalda tarvitanud mees pani jooksu. Edasi käis kõik kiiresti. Kannatanu taarus oimetuna paigal, samal ajal kui naine jooksis politseinikke otsima, sest oli patrullautot just hetk varem läheduses silmanud. Seltskonna kolmas liige jooksis lööjale järele, et ta kinni võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles