Õppurid saavad linnalt raha taotleda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustiks loome-, spordi- ja õpilasstipendiumide ning nimeliste kõrghariduse ja kutseõppe aastastipendiumide taotlusi.

Sellest aastast on nimeliste kõrghariduse ja kutseõppe aastastipendiumide suurus 1000 eurot. Nimelised kõrghariduse aastastipendiumid on õppevaldkondadega seostatud järgmiselt: Carl Robert Jakobsoni stipendium põllumajanduse õppevaldkonna üliõpilasele, Friedrich Kuhlbarsi stipendium hariduse õppevaldkonna üliõpilasele, Johann Köleri stipendium humanitaaria ja kunstide õppevaldkonna üliõpilasele, Johan Laidoneri stipendium määratlemata valdkonna üliõpilasele, Jaan Lattiku stipendium humanitaaria ja kunstide õppevaldkonna üliõpilasele, August Maramaa stipendium loodus- ja täppisteaduste õppevaldkonna üliõpilasele, doktor Mats Nõgese stipendium tervise ja heaolu õppevaldkonna üliõpilasele, Karl Papello stipendium tehnika, tootmise ja ehituse õppevaldkonna üliõpilasele, Jaan Tõnissoni stipendium sotsiaalteaduste, ärinduse ja õiguse õppevaldkonna üliõpilasele ja Roman Toi stipendium magistriõppes üliõpilasele muusika erialadel.

Viljandi linna kutseõppe aastastipendiume on kaks: tehnilistel erialadel ja teistel erialadel õppivale õpilasele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles