Festivaliks uksed avanud söögikoht tegi hea avapäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vast avatud Northmeni teenindaja Andreas Kähar sai neljapäeval kundesid teenindada kella 23-ni.
Vast avatud Northmeni teenindaja Andreas Kähar sai neljapäeval kundesid teenindada kella 23-ni. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

Neljapäeval tund enne pärimusmuusika festivali avapidu avas Tartu tänaval uksed uus söögikoht: põhjamaistele rahvusroogadele ja õllele keskenduv kohvik Northmen.

«Rahvast käib palju ja toit maitseb,» vastas kohviku omanik Raul Kähar eile rahulolevalt küsimusele, kuidas seni on läinud. Ta oli eile koos oma poja Andreasega pisikese, viie lauaga söögikoha leti taga. Avapäeval said nad kundesid teenindada kella 23-ni ja söömas käis poolsada inimest. Niisugune hulk kliente ületas Raul Kähari sõnul nende ootusi.

Umbes pooled neljapäevastest käijatest olid omaniku pakkumist mööda kohalikud ja ülejäänud kaugemalt festivalile tulnud külalised. Eile lõunaks oli Kähar oma sõnul juba märganud mõnd teistkordset klienti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles