Kaotajast sai võitja. Akadeemiat hakkab juhtima hispaanlane

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikaajaline Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja oli esimeste seas, kes tulevasele akadeemia juhile õnne soovima läks. «Elu on täis üllatusi,» sõnas teistkordsed direktori valimised võitnud Iñaki Sandoval Campillole (vasakul). Juhiametiga kaasnevat vastutust taamal seisva Garri Raagmaa õlule seekord ei asetatud.
Pikaajaline Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja oli esimeste seas, kes tulevasele akadeemia juhile õnne soovima läks. «Elu on täis üllatusi,» sõnas teistkordsed direktori valimised võitnud Iñaki Sandoval Campillole (vasakul). Juhiametiga kaasnevat vastutust taamal seisva Garri Raagmaa õlule seekord ei asetatud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Iñaki Sandoval Campillo poleks eile Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse oma jalga tõstnud, kui temas poleks tärganud lootus. Garri Raagmaa hinge oli pugenud aga kahtlus. Tema polnud teistkordses valimisvõidus sugugi kindel.

Nimelt tühistas Tartu ülikooli rektor Volli Kalm esimesed Viljandi kultuuriakadeemia direktori valimiste tulemused ja Garry Raagmaa võidu ning määras teistkordseks valmispäevaks 24. juuli.

«Elu on täis vingerpusse ja ma lootsin, et me teiega siin teist korda kohtuma ei pea,» alustas kell 14 valimisi valimiskogu esimees Mart Meri, kellele vaatasid otsa 23 valimiskogu liiget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles