Festivalil saab juuksed patsidesse põimida

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerstin Käärik (vasakul) punub folgi ajal festivali külaliste juustesse punupatse. Paremal on näha äsja valminud soeng.
Kerstin Käärik (vasakul) punub folgi ajal festivali külaliste juustesse punupatse. Paremal on näha äsja valminud soeng. Foto: Sigrid Koorep

Tallinna tänaval on end folgiaegsete müügilettide kõrvale sisse seadnud Kerstin Käärik, kes on ühes võtnud tooli, suure peegli, juukseharja ning hulga värvilisi paelu ja patsikumme. 

Kääriku tegevuspaika ehib silt «Folgi patsid» ja nii ta reede lõunast paljudele festivalikülalistele soengud pähe punubki. Käärik rääkis, et patsipunumisest huvitatuid on täitsa kenasti ja seda võib näha ka tänavapildis: üpris paljudel neidudel on juustes huvitavad punutised.

Folgil on Käärik patse pununud ka kahel varasemal aastal.«Festivalil on ikka hea, kui juuksed on kinni. Eriti veel neil, kes tulevad siia telgiga mitmeks päevaks, sest lahtised juuksed lähevad kiiresti mustaks,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles